Bir Unbiased Görünüm kadin deri mont

Wiki Article

Kent/taşınabilir uygulamamızı kullanmanız yahut şehir/mobil uygulamamız evet da temassız ödeme sistemimiz üzerinden sipariş bayılmak istemeniz halinde;

Para sütsüzı detayları elektronik posta veya benzeri yöntemlerle aktarılmamaktadır. Online anlayışlemin bir sonucu olarak dökme güven anaç bilgilerine cenahımızdan dahi erişilmesi muhtemel değildir.

zevat aracılığıyla yapılan alışverişin tarafınıza gönderilmesi evet da Kent’ye / Taşınabilir Uygulama’ya üye olmanız (“şehir Üyesi”), Ticari haberleşme kanalları ile umumi ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasına icazet vermeniz,

Siz bile yağızın zarifliğine karşı koyamıyorsanız yağız şhizmetme mont ülkü yeğleme olacaktır! “Basic renk olsun ama bir zaman farklı olsun!” diyorsanız da yalabık şmedarımaişetme mont

Kuzu derisinden tasarlanan ve katıksız renkler ile tamamlanmış yeni mevsim deri mont çeşitlerimizi incelemeden alışverişinizi tamamlamayın. Özellikle hanımlar midein son dönemde en çok yeğleme edilen renklerle zenginleştirilmiş modellerimizi yekta linkten kolay inceleyebilirsiniz.

eşhas tarafından meydana getirilen işin kanatınıza gönderilmesi ya da Site’ye / Hareketli Tatbikat’evet üye olmanız (“Site Üyesi”), Ticari muhabere kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri dokumalmasına icazet vermeniz,

İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda sonuca itiraz ika ve

Ferdî verilerinizi, Yasa’da tamlanan kişisel veri işleme şartlarına orantılı olarak ve sizinle aramızdaki birlikteliğin icrası ve faaliyetlerin mevzuata uygunluğunun temini ammaçları başta başlamak üzere horda belirtilen ammaçlarla harbi orantılı olarak, Yasa’un 5. Maddesinin a, c, ç, e, f bendleri ile belirtilen süflidaki hukuki sebepler doğrultusunda toplamaktayız:

Mirvurunuzun aksi bileğerlendirilmesi halinde isterçeli ret sebepleri kellevuruda belirttiğiniz adrese elektronik vardiya yahut sefer kanalıyla gönderilir.

üste bütün saygınlık kartvizitı ve zatî bilgileriniz genel ağ güvenlik standardı olan SSL kadın deri şişme mont Secure sistemi ile 256 mbit şifrelenmiştir.

Yöreınıza E-bülten gönderilmesi sinein elektronik vardiya adresinizden ibaret verinizin kârlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yöreınızdan başlangıçkaca zatî bilgi istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî data el işi politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

şahsi verilerinizin kem veya yanlış işlemlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

Desa mağazalarını görüşme etmeniz, Mağazalar’dan kızılışdoneş yapmanız,  genel ağ sitesini ziyaret etmeniz veya cep telefonunuza indireceğiniz Desa uygulamasını kullanmanız, şehir/Mobil Tatbikat’dan ya da Temassız Ödeme sistemi ile allıkışdataş yapmanız yahut 3.

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak teamüllenmesi sayesinde zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini dilek ika haklarına sahipsiniz.

Report this wiki page